در دومين المپياد ورزشي بسيج گاز کشور : کاروان ورزشي شرکت گاز مازندران نائب قهرمان شد
در دومين المپياد ورزشي بسيج گاز کشور : کاروان ورزشي شرکت گاز مازندران نائب قهرمان شد
در دومين المپياد ورزشي بسيج گاز کشور، شرکت گاز استان مازندران با 25 امتياز دوم شد.
به گزارش روابط عمومي شرکت گاز مازندران ، کاروان ورزشي اين شرکت در رشته هاي فوتسال ، تنيس روي ميز، شنا ، تيراندازي و دوميداني که در مجتمع ورزشي شهيد تندگويان شهرستان جم برگزار شد به مقام نائب قهرماني اين دوره از مسابقات دست يافت .
در اين تورنمنت براي اولين بار بيش از 29 تيم مختلف ورزشي از سراسر کشور با آمادگي کامل براي رقابت حاضر شدند که تيم گاز مازندران با پشت سر گذاشتن رقيبان خود توانست با اقتدار به کسب مدال طلا در رشته هاي دوميداني و شنا و يک امتياز در رشته تيراندازي نائل شود .
شركت پالايش گاز فجر جم با 42 امتياز توانست مقام اول تيمي مسابقات را از آن خود كند و شرکت گاز استان مازندران با 25 امتياز دوم شد و شرکت گاز استان سمنان نيز با 20 امتياز مقام سوم تيمي مسابقات را از آن خود كند .
گفتني است شرکت پالايش گاز فجر جم از (28 بهمن ماه )ميزبان دومين المپياد ورزشي بسيجيان شرکت ملي گاز ايران بود .