PSB is being developed by Pooya Paridel.
معرفي شرکت خدمات شرکت مناقصات و مزايده ها آمار و گزارشات صفحه اصلي برنامه هاي آتي شرکت مشاهده آخرين صورتحساب پست الکترونیک
<%@ Language=vbScript %>

 
اخبار داخلي شرکت
اخبار شرکت ملي گاز
اخبار ورزشي شرکت


 شرکت گاز استان مازندران>اخبار شرکت>اخبار داخلي شرکت

اجراي پروژه تزريق گاز خط 24 اينچ شهرستان بابل

       اجراي پروژه تزريق گاز خط 24 اينچ شهرستان بابل

             

مدير عامل شرکت گاز مازندران   :

با اجرايي شدن پروژه خط 24 اينچ بابل يکي از پروژه هاي مهم زيرساختي ، توسعه در حوزه گازرساني به جنوب شهرستان بابل فرآهم گرديده است .

 به گزارش روابط عمومي گاز مازندران محسن عرب مقصودي مدير عامل گاز مازندران در حاشيه تزريق گاز خط 24 اينچ شهرستان بابل گفت : اين پروژه به مانند ساير پروژه هاي اجرايي شده در استان از لحاظ زير ساختي بسيار مهم تلقي شده و در حوزه گازرساني استان از پروژه هايي است که در بحث زير بنايي و زيرساختي  ضمن تقويت فشار شبکه هاي موجود در شرايط بحراني زمينه ساز توسعه گاز رساني به روستاها و صنايع جنوب شهرستان بابل را نيز فراهم مي کند .

مدير عامل گاز مازندران بهره برداري از اين پروژه را علاوه بر افزايش و بهبود کمي و کيفي گاز موجبات تحول و توسعه در منطقه دانست و افزود : با بهره برداري از اين پروژه مشکلات گاز شهرستان بابل و بابلسر و حومه مرتفع شده و خانواده ها در نعمت گاز طبيعي که از برکات و نعمات خداوند و انقلاب اسلامي است بهره مند مي شوند .

عرب مقصودي با اشاره به انجام پروژه خط انتقال گاز بابل افزود براي اجرايي شدن اين پروژه هزينه اي بالغ بر يکصد ميليارد ريال اختصاص يافت .

مدير عامل شرکت گاز مازندران جايگاه اين شرکت در کشور را در حوزه گازرساني بسيار مطلوب و رضايت بخش توصيف کرد و اظهار داشت استان مازندران در گازرساني به روستاها رتبه نخست کشور را دارد و در گازرساني شهري رتبه هفتم کشور را دارا مي باشد .

عرب مقصودي در ادامه با اشاره به اين مطلب که با امکان سنجي 538 روستاي شهرستان بابل تعداد 313 روستا و چهار شهر جديد در جنوب اين شهرستان با احداث خطوط لوله قابل گازرساني عنوان و افزود : تاکنون 68 روستا شهرستان بابل از نعمت گاز بهره مند شدند و شهر زرگر محله و 45 روستاي ديگر در دهه مبارک فجر به بهره برداري خواهد رسيد .

 ايشان آمار روستاهاي بهره مند از گاز طبيعي شهرستان بابل را  تا پايان دهه فجر113 روستا دانست و عنوان کرد : 4 روستا هم در دست اجرا مي باشد که با توجه به مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي شرکت گاز مازندران 50 روستا با جمعيت 7800 خانوار و با هزينه اجرا 90.000 ميليون ريال جهت انتخاب پيمانکار در مرحله فراخوان قرار داده است .

وي در ادامه متوسط درصد مشارکت کنندگان روستايي در سطح استان در امر گازرساني را بالغ بر 35 درصد دانست و افزود : از تعداد 313 روستاي قابل گازرساني شهرستان بابل تنها 35 روستا در امر خودياري مشارکت داشتند که 11 درصد روستاهاي شهرستان را شامل مي گردد .

عرب مقصودي به افتتاح پروژه هاي گازرساني در دهه مبارک فجر اشاره و عنوان کرد : 93 روستا در سطح استان در دهه فجر امسال از نعمت گاز طبيعي برخوردار خواهند شد و اين پروژه ها در شهرستانهاي بابل ، آمل ، تنکابن ، قائمشهر ،  نور ، ساري ، محمودآباد ، آمل افتتاح خواهند شد .

ايشان در پايان با ابراز خرسندي از اجرايي شدن پروژه هاي گازرساني در استان آمادگي و ظرفيت اجراي پروژه هاي بيشتر را در صورت افزايش اعتبارات و دستور مساعدت مسئولين امر ، اجرايي و عملي دانست .

                                             

تعداد بازديد: 169 1388/11/6
نظراتارسال به دوستاننسخه قابل چاپبازگشت

پايگاه همايش CNG
پايگاه خبري CNG

امور پژوهش شرکت گاز استان مازندران

اصلاح الگوي مصرف
بازديدكنندگان:39,479کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت گاز استان مازندران مي باشد / اسفند 1387 هجري خورشيدي امروز: 1389/5/8